Zoeken naar fysio

fysio
Fysiotherapeut Wikipedia.
Deze studierichting wordt zowel in voltijd als in deeltijd aangeboden. Binnen de opleiding krijgen de verschillende fysiotherapie methodieken, medisch-biologische vakken en psycho-sociale aspecten de aandacht. De opleiding kent meerdere stagemomenten waarin met de beroeppraktijk wordt kennisgemaakt. Na het behalen van een bachelor fysiotherapie zijn er verschillende vervolgopleidingen op masterniveau mogelijk.
fysiotherapiesuri.nl
Fysio Dynamics Fysio Groepspraktijk te Sinaai-Waas.
Ons Team Bel ons Contacteer ons. Fysio Dynamics is een groepspraktijk met 4 kinesitherapeuten, 1 acupuncturist, 1 functionele trainer en 1 podoloog. In samenspraak met onze patiënt werken we aan een actief herstel. De behandeling wordt altijd individueel aangepast aan de patiënt en zijn sport.
Vergoeding fysiotherapie en oefentherapie CZ.
U hebt geen verwijsbriefje nodig. Bekijk uw vergoeding. Fysio vanaf 18 jaar chronisch. Voor fysiotherapie op de lijst chronische aandoeningen. U hebt een verwijzing nodig van bijvoorbeeld uw arts. Bekijk uw vergoeding. Fysiotherapie tot 18 jaar. Fysio tot 18 jaar.
Fysiotherapie Wikipedia.
Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun en bewegingsapparaat van de mens. De fysiotherapie is voortgekomen uit de heilgymnastiek, die tot de jaren 1960 werd beoefend door een heilgymnast.

Contacteer ons