Resultaten voor piercing

piercing
TattooNoord.nl De tattoo en piercing studio in Amsterdam noord!
Welkom op de website van Tattoo Noord! Tattoo Noord is een kleine buiten het centrum gelegen studio., waar gratis parkeren nog mogelijk is. We werken graag op afspraak waardoor we ruimschoots de tijd kunnen nemen voor onze klanten. De koffie staat klaar thee overigens ook.
nagelpiercing, losse piercings voor nagels, exclusieve sets, mis het niet!
U ontvangt de 12 verschillende nagel piercings designs van de foto. Doorsnee wheel: 8cm. piercing wiel exclusief designs nr. Met dit nagel boortje kun je de nagels gemakkelijk van een gaatje voorzien om vervolgens een nagel piercing aan te brengen.
Piercings en sieraden online kopen doe je hier Piercing Paradise.
Gratis verzending vanaf 35, in Nederland. 0 Winkelwagen / Empty. Er zijn geen items meer in uw wagen. Setje van meerdere oorbellen. Circular barbell, twister. Helix tragus piercing. Kleding voor de kleintjes. Setje van meerdere oorbellen. Circular barbell, twister. Helix tragus piercing.
Piercing JUST DO IT.
En twijfel je of je bij ons wel op het goede adres bent of hier wel alles verantwoordelijk gebeurt, bel dan gerust naar de G.G.D, en zeg dat je bij ons piercing of tattoo wil laten zetten en vraag of wij een vertrouwd adres zijn.
Tattooland Piercing Naalden Piercing Co.
Sorteer op Positie. Nipro Wegwerp Piercing Naalden 14G Oranje. Nipro Wegwerp Piercing Naalden 16G Grijs. Nipro Wegwerp Piercing Naalden 18G Groen. Nipro Wegwerp Piercing Naalden 20G Roze. Sorteer op Positie. Bij tattooland bieden we piercing maten aan in allerlei verschillende maten.
Piercings.
Bij Cajac vinden we hygiëne erg belangrijk en nemen daarom ook de tijd voor het zetten van een piercing. De eerste piercing is vaak een bio-plast soort chirurgisch plastic om het genezingsproces zo kort mogelijk te houden. Deze houd je 1 á 2 weken in waarna je de piercing van je keuze inkrijgt, deze is altijd van titanium.
piercing WikiWoordenboek.
Geluid: piercing hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Naamwoord van handeling van piercen met het achtervoegsel ing 1. het doorboren van de huid voor sieraden in oorlellen, neusvleugels, tepels of nog erger de tong. het ringetje, staafje enz dat in de doorboring wordt geplaatst.
Piercing.
Daarnaast staat de service na het piercen bij Piercing Pro hoog in het vaandel. Wat wij erg leuk vinden, is dat de klanten van de beginperiode nu het hun zoon of dochter voor de toonbank staan voor een piercing. Info en Prijzen.

Contacteer ons