Meer resultaten voor turkse

turkse
Turkse producten? Die vind je in Iraaks-Koerdische winkels niet meer Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De vlaggetjes zeggen: we serveren Turks voedsel, maar zijn zelf Koerdisch. Dat soort maatregelen waren nodig, nadat Iraakse Koerden in oktober opriepen tot een boycot van Turkse producten, uit woede over de Turkse invasie in het oosten van Syrië, waar Syrische Koerden een de facto autonome regio hebben.
turkse
Turken 3 definities Encyclo.
Onder Turken verstaat men doorgaans mensen die een Turkse achtergrond hebben, of die voorouders hebben die in Turkije geboren zijn en hun cultuur, moedertaal, etniciteit en-of religie met elkaar gezamenlijk hebben. In ruimere etnische zin verstaat men er ook de andere Turkse volkeren uit Eurazië onder.
Turks Wikipedia.
Door afstammelingen van Turkse emigranten van het Ottomaanse Rijk in het Midden-Oosten, de Turkomannen, in Irak, Irak en Syrië worden Turkse dialecten gesproken. Het Turks maakt deel uit van de familie van Turkse talen, die ook gesproken worden in een groot deel van Centraal-Azië, en die een zo grote onderlinge verwantschap hebben, dat ze grotendeels onderling verstaanbaar zijn.
Turken Wikipedia.
Velen zijn nakomelingen van andere Turkse stammen die onderworpen of gelieerd waren aan de Ottomanen, of toestemming kregen zich te vestigen in het Ottomaanse Rijk, met name nadat hun woongebieden staatkundig verzelfstandigden en zij als handlangers van de vroegere overheersers beschouwd werden.
Puzzelwoordenboek turkse.
Turkse degen 1. Turkse dienares 1. Turkse drank 10. Turkse drank anijsachtig 1. Turkse driemaster 1. Turkse droge en gekruide worst 1. Turkse duif 1. Turkse eilandengroep 2. Turkse en arabische vorstentitel 1. Turkse eretitel 4. Turkse eretitel in het ottomaanse.
Turkse Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Een jonge Turkse vrouw wordt in Berlijn midden op straat met een schot door haar hoofd door haar broers geëxecuteerd. A young Turkish woman in Berlin, who had left her husband, was executed by her brothers on the open street with a shot to the head. Voorbeeldzinnen voor Turkse" in het Engels.
Turkije valt Syrische troepen aan na aanval op Turkse soldaten De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Na hevige bombardementen in de Syrische provincie Idlib trekken opnieuw grote aantallen vluchtelingen naar de Turkse grens. Met meer dan 80 duizend Syriërs op weg naar Turkije staat Europa voor een nieuwe migratiecrisis, voorspelt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
FunX Turkse Chart: de top 30 beste Turkse tracks.
Week 03 17 jan 2020. Week 02 10 jan 2020. Week 01 3 jan 2020. De Turkse Top 30 wordt samengesteld op basis van de airplay gegevens, stemmen en video views op FunX Radio en FunX.fm gedurende de afgelopen 7 dagen.

Contacteer ons