Meer resultaten voor magento

magento
Magento webshop? Sition eCommerce specialist.
Adobe Magento biedt oneindig veel mogelijkheden voor uw webshop. Magento wordt gekenmerkt door de open source technologie in combinatie met vooruitstrevende mogelijkheden. Hiermee krijgen verkopers controle over het beheer van hun online webshop. Het is wereldwijd het meest gebruikte systeem voor de ontwikkeling van webshops en wordt daarom wereldwijd ondersteund.
Koppeling Magento en SnelStart.
Wie we zijn. SnelStart koppeling Magento. Programma's' die u helpen om nog slimmer te werken met uw SnelStart. SnelStart koppeling: Magento. Plus 20% onderhoud per jaar, eerste jaar bij aanschafprijs inbegrepen. Met de S-Connect koppeling worden uw webshop-bestellingen ingelezen in SnelStart.
Nederlandse Magento Community Dutchento.
Magento uitbreiden met iDeal, TNT Post of een andere Nederlandse dienst? Ons overzicht met Nederlandse extensies staat voor je klaar! Nederlandse Magento shops. In ons overzicht vind je honderden Nederlandse Magento webshops en kun je filteren op jaar en de Magento editie waarmee de shop is gemaakt.
Magento webshop ontwikkeling Zeeland Nedbase.
Daarbij bieden open source webshop platformen als Magento 2 en PrestaShop uitkomst. Onze techneuten en designers kennen deze systemen als geen ander en is een vraag toch te gek, dan zijn er genoeg Magento experts die even bij kunnen schakelen.
Magento 2 ontwikkelomgeving/ staging opzetten Skyberate Kennisbank.
Mocht je meer willen weten over Magento en de oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van Magento hosting, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw situatie. Last Updated: 3 weken ago in Magento 2.
Magento webshop laten ontwikkelen door Dunique Dunique online creatief.
Adobe gaat Magento overnemen. Met de toevoeging van de Magento Commerce Cloud kan ecommerce naadloos worden geïntegreerd in Adobe Experience Cloud, waarmee een enkel platform wordt aangeboden dat wereldwijd zowel B2B als B2C-klanten dient, aldus Shantanu Narayen, CEO van Adobe Systems.
Ecommerce Blog UX MAZE Magento 2 Specialisten.
De belangrijkste verschillen tussen Magento 1.9 en 2 en de voordelen van een overstap Magento is, en blijft voorlopig ook nog wel, het populairste e-commercesysteem ter wereld. Maar sinds 2015 valt er binnen Magento ook wat te kiezen. Toen werd namelijk Magento 2.0.
Webshop plugin Magento Pay NL.
Onze plugin ondersteunt deze versies van het Magento systeem.: Laatste nieuws over Magento. Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin. Pay.nl heeft de primeur met de Magento 2. Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce. Vlak voor het weekend hebben we nog een.

Contacteer ons