Meer resultaten voor fysiotherapie

fysiotherapie
Fysiotherapie Bergstraat manuele therapie, ademhalings en ontspanningstherapie, lymfedrainage, oedeemtherapie en oncologische fysiotherapie.
Carola van Hamersveld. Welkom bij Fysiotherapie Bergstraat. Utrechtseweg 24 3811 NB Amersfoort 033 461 19 16. Wij bieden meerdere specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie, lymfedrainage, oedeemtherapie en oncologie fysiotherapie. Ook hebben we veel ervaring met revalidatie, amputatietraining en handletsels.
fysiotherapie tilburg reeshof tilburg
ViVa! Zorggroep // Zorg Behandeling Fysiotherapie.
E-mailadres van de ontvanger. De kosten voor fysiotherapie worden betaald vanuit de basisverzekering en eventueel na twintig behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering. Vraag ernaar bij uw verzekeraar of bespreek het met uw fysiotherapeut. Voor de bewoners in het verpleeghuis wordt fysiotherapie voorgeschreven door de specialist ouderengeneeskunde.
Fysiotherapie Groenhuysen.
Tot 24 uur voorafgaand aan uw afspraak kunt u uw afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Als wij uw melding later ontvangen of als u niet aanwezig bent op de afspraak, wordt de behandeling in rekening gebracht. Hoe wordt de kwaliteit van fysiotherapie geborgd?
Fysiotherapie Carinova.
Korting bij zorgverzekeraars. Carinova Fysiotherapie is een eerstelijns fysiotherapie praktijk. De praktijk is gevestigd op twee locaties van Carinova Woonzorg te weten; het Sint Jozef Verpleeghuis in Deventer voor Deventer e.o. en De Hartkamp in Raalte voor Raalte e.o. Naast behandelingen in de praktijk is ook aan huis behandeling mogelijk.
Fysiotherapie Maastricht UMC.
Zie ook de interactieve plattegrond voor route naar de afdeling Fysiotherapie. Voor het maken van afspraken of voor eventuele vragen is de afdeling Fysiotherapie telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 043-387 71 46. Lees meer informatie in de folder Fysiotherapie.
Fysiotherapie in Het Zand, Leidsche Rijn en Vleuterweide.
Fysiotherapie in Het Zand. Fysiotherapie Het Zand / Leidsche Rijn heeft verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten. Alle fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd, ingeschreven in de kwaliteitsregisters en aangesloten bij de beroepsorganisatie KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. U kunt bij hen terecht voor.:
kngf.nl.
Informatiemateriaal om het belang van fysiotherapie bij COVID-19. Coronavirus Vragen, antwoorden en triage stappenplan. Herstelzorg: een nieuwe zorgvraag. Wij krijgen signalen van leden dat zij in de problemen komen met de afspraken over inhaalzorg en de compensatie van de continuïteitsbijdrage.
Fysiotherapie: Zorggroep Apeldoorn en omstreken.
Wij werken doorgaans op verwijzing naar een fysiotherapeut. De therapie wordt door uw zorgverzekeraar vergoed. Per zorgverzekering kan de dekking van de kosten sterk verschillen. In veel gevallen worden de kosten van fysiotherapie vergoed als u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft afgesloten.

Contacteer ons