Op zoek naar dierenarts?

dierenarts
Dierenarts Dierenartsen zoeken in België Dierenklinieken.
Ben je dierenarts? Dierenartsen in Koolskamp. Snel en efficiënt op zoek naar een dierenarts in uw buurt. We konden in totaal 15 dierenartsen vinden die voldoen aan uw zoekcriteria. Dierenarts Hanne Dierickx op 148, km Koolskampstraat 111, 8810 Lichtervelde, West-Vlaanderen.
Dierenarts Wikipedia.
Meerdere dierenklinieken in een regio werken vaak samen om 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg aan te bieden. In Amsterdam, Utrecht en Delft zijn spoedklinieken opgericht. Deze zijn vergelijkbaar met een huisartsenpost in de humane gezondheidszorg. Regelgeving bewerken brontekst bewerken. De taken en plichten van de dierenarts zijn wettelijk vastgelegd NL: wet dieren 6. Sinds 2012 is elke boerderij verplicht een bedrijfsgezondheidsplan op te stellen. In het plan moet onder meer het antibioticumgebruik, een bedrijfsbehandelplan en samenwerking met een geborgde dierenarts vermeld staan. Ook bemoeit de overheid zich actief met het verminderen van erfelijke aandoeningen bij gezelschapsdieren. Opleiding en nascholing in Nederland en België bewerken brontekst bewerken.
Home dierenarts Frank Slegers.
Els Lambrechts studeerde af als dierenarts optie gezelschapsdieren in 2010. Na enkele interims ging ze in de zomer van 2011 aan de slag als tweede dierenarts in de praktijk. Frank en Els omringen uw dier dagdagelijks met de beste professionele zorgen.
Ledenlijst Orde der dierenartsen.
Vraag en antwoord. Om een dierenarts te zoeken die ingeschreven is bij de Franstalige Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen, ga naar www.ordre-veterinaires.be Rechercher un véterinaire. Range: listResponseManager.getOffset listResponseManager.getOffset listResponseManager.getLimit. Totaal aantal: listResponseManager.getSize. item.firstname item.lastname item.reference. Er werden geen dierenartsen gevonden.
Dierenarts Dierenartsen zoeken in België Dierenklinieken.
Zoekdierenarts is tot stand gekomen om de bezoekers een duidelijk en betrouwbaar overzicht te geven van dierenartsen in hun buurt. Bij vragen of opmerkingen rond deze website, kan u ons steeds bereiken via vdv.secretariaat@vladiver.org. Ook verbeterpunten zijn steeds welkom. De Vlaamse DierenartsenVereniging is ontstaan uit de overtuiging dat de beroepsverdediging van de Vlaamse Dierenarts op een zo ruim mogelijke basis moet berusten.

Contacteer ons