Op zoek naar printen?

printen
Printen, kopiëren en scannen UBA Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon
Studenten Printen, kopiëren en scannen. Printen, kopiëren scannen. Op deze pagina.: Printen vanaf eigen laptop, tablet of smartphone. Vanaf de computerwerkplekken en vanaf de publieks-pc's' in de bibliotheken kun je zowel in zwart-wit als in kleur printen op A4-papier. Er kan enkelzijdig en dubbelzijdig worden geprint.
inkt
Printen vanaf smartphone, tablet etc EveryOnePrint Facilitair Bedrijf.
Wil je in een later stadium nog kunnen beslissen met welke instelingen je gaat printen kleur of zwart-wit, enkelzijdig of dubbelzijdig, één exemplaar of meerdere, één pagina of alle pagina's' etc, stuur dan een mail eventueel met attachments, als je die wilt printen naar eop@ru.nl.
Alleen gewenste delen van webpagina printen SeniorWeb.
Klik bovenin op Undo. Hebt u alleen die delen over die u wilt printen, klik dan bovenin op de knop Afdrukken. Het printen verloopt verder zoals u dat met uw printer gewend bent. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel?
Printenbind.nl Goedkoop printen inbinden van documenten.
Afhalen in Amsterdam. Je kunt de bestelling vanaf 1600u: afhalen bij Printenbind.nl in Amsterdam Sloterdijk, wij zijn eenvoudig te bereiken per auto A10 of openbaar vervoer metrohalte Isolatorweg. Daarnaast is afhalen vanaf 1800u: bij een van de pickup points in Amsterdam ook mogelijk, dit kun je bij stap 3 kiezen.
Online printen: goedkoop, eenvoudig en snel Printenbind.nl.
Of ga voor de nieuwe duurzame papiersoort Nevertear: water en weer bestendig en scheurt niet! Door onze snelle en geavanceerde printers verwerken wij alles aan de lopende band en staan garant voor een hoogwaardig resultaat. Altijd voordelig printen. Online en goedkoop printen?
printen WikiWoordenboek.
print-out, printer, printing, printplaat, printserver, printshop. Engels: print en. Spaans: imprimir es, estampar es. Het woord printen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd printen herkend door.
Internet printen.
Je bent van harte welkom om bij ons te leren, studeren en werken. Let op: vanwege corona is het mogelijk dat je niet van alle diensten gebruik kan maken. Bekijk de actuele status op onze coronapagina. De Bibliotheek corona. Printen, kopiëren en scannen.
Printen, kopiëren bibliotheektassen.
Printen, kopiëren bibliotheektassen. In de drie bibliotheekvestigingen is het mogelijk om printopdrachten uit te voeren vanuit de publiekspc's' en om kopieën te maken. Daarnaast kun je bibliotheektassen bij ons aanschaffen. Print en kopieerkosten. Kopie en print zwart/wit: 020, per stuk.

Contacteer ons