Zoeken naar schoonmaak

schoonmaak
Schoonmaak Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van telefonische bestellingen. New York Pizza. 30 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak vacatures in Hoofddorp!
schoonmaak
Schoonmaakbedrijf Wikipedia.
Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige dagelijkse of regelmatige periodieke schoonmaak in, op of aan gebouwen, terreinen of verkeersmiddelen. Hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals vloeren van linoleum of natuursteen, of het schoonmaken in de horeca Nederland conform de HACCP.
Reinigen Wikipedia.
Enkele bijzondere gevallen van schoonmaak in huis zijn.: De voorjaarsschoonmaak, ook wel grote schoonmaak, aan het einde van de winterperiode.; Het laten reinigen van een matras door een professioneel bedrijf. Traditioneel ontdoen Joden op de dag voor Pesach het hele huis van alle resten van gist en gerezen brood.
Schoonmaak Vacatures in Leeuwarden Vacatures.nl.
Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Schoonmaker Middelbare School Leeuwarden. Wie we zoeken: Jij bent een ervaren werknemer in de schoonmaak en kan zelfstandig én in teamverband werken. Omschrijving: Het stedelijk Gymnasium in Leeuwarden zoekt per 4.
Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Binnen 10 km. Binnen 15 km. Binnen 25 km. Binnen 50 km. Binnen 100 km. Den Haag Dordrecht Zoetermeer Gouda Delft Schiedam Rijswijk gem. Facilitair Medewerker Chief Officer Medewerker Schoonmaak Kwaliteitsmedewerker Medewerker Klantenservice Heftruckchauffeur Schoonmaker Administratief Medewerker. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Schoonmaak vacatures in Rotterdam.
Schoonmaak Vacatures in Den Bosch Vacatures.nl.
Voor Dela Nieuwkuijk zijn we opzoek naar een schoonmaak medewerker die op zaterdag aan de slag wil. Lise medewerker schoonmaak bij Dela _'Ik' vind het leuk bij Dela omdat ik. 15 dagen geleden. Den Bosch Schoonmaakmedewerkers m/v. Cantorclin Schoonmaak Den Bosch.
Schoonmaak Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Betreft: Schoonmaken, Schoonmaker, Schoonmaak, Parttime Voor één van onze klanten in Amsterdam, namelijk GGZ instelling Arkin zijn wij per direct op zoek naar een. 17 dagen geleden. Parttime medewerker schoonmaak Westpoort Amsterdam. Enige ervaring in de schoonmaak Zelfstandig kunnen werken alsook in teamverband Goede beheersing van de Nederlandse taal Goede contactuele.

Contacteer ons